De kans dat ADO-spits Lex Immers een schorsing krijgt is zeer aannemelijk. De aanvaller, die zelf een doelpunt scoorde in de 3-2 tegen Ajax, zou op basis van uitlatingen in het ADO-supportershome namelijk een aantal duels uitsluiting kunnen krijgen. Na de wedstrijd zong hij, voor een grote groep ADO-aanhangers de leuzen ” jodensterren kankerajacied” en “wij gaan op jodenjacht”.

Van het incident is ook een filmpje op YouTube gevonden. In dit filmpje is na ongeveer vijf minuten en twintig seconden de zingende Immers te zien. De ras-Hagenees was zeer enthousiast met zijn doelpunt tegen Ajax, hij trok zelfs zijn shirt uit nadat zelf hij de 2-1 scoorde. Ajacied Jan Vertonghen kreeg vanwege zijn lied ‘Het zijn maar kutkakkerlakken’ eerder twee duels schorsing.

UPDATE: Het filmpje is inmiddels als ‘privé’ gemarkeerd, maar mensen hebben de video opgeslagen. De kans dat het filmpje alsnog op internet verschijnt is zeer groot.

UPDATE2: Ook in dit filmpje is de zingende Immers te zien. Het gezang begint na ongeveer zeven minuten.