Ajax O15 heeft de eerste nederlaag geleden van dit seizoen. Op Sportpark de Toekomst was Vitesse O15 met 0-3 te sterk.

Het team van Nordin Wooter startte met een flink aantal jonge spelers. Mede hierdoor waren de Arnhemmers fysiek een stuk sterker. Al vroeg in de wedstrijd kreeg Ajax de eerste tegentreffer te verwerken, hetzelfde gebeurde in de tweede helft. Vier minuten na rust maakte Vitesse de 0-2. Wooter bracht met Soulyman Allouch, Sontje Hansen, Kenneth Taylor, Ki-Jana Hoever en Max de Waal gelijk een groot aantal basisspelers binnen de lijnen. Het zorgde uiteindelijk niet voor het gewenste effect. Vitesse scoorde in de laatste minuut van de wedstrijd nog de 0-3.

Opstelling Ajax O15:
Zimonyi; Misidjan, Warmerdam, Bonnah, Scholten; De Vries, Beelen, Unuvar; Pynadath, Hoogewerf, El Kadiri.

Wissels: Dieker, Hoever, Aksit, Taylor, De Waal, Hansen, Allouch.

Wedstrijdverloop Ajax O15-Vitesse O15:
’12. 0-1 Vitesse
’39. 0-2 Vitesse
’70. 0-3 Vitesse

Ajax O16

Ajax O16 heeft de uitwedstrijd in en tegen Volendam met 3-1 verloren.

Nog geen verdere informatie beschikbaar.

Ajax O17

Na een matige periode waarin veel nederlagen werden geleden, heeft Ajax O17 zaterdag weer gewonnen. De leeftijdsgenoten van FC Utrecht werden met 2-0 verslagen. De Domstedelingen begonnen goed aan de wedstrijd, maar moesten al vroeg in de wedstrijd met tien man verder. Na ruim twintig minuten spelen leidde het overwicht in een doelpunt. Mitchel Bakker, die voor even met zijn oude teamgenoten meespeelde, scoorde na een voorzet van Brian Brobbey. Niet veel later verdubbelde Richonell Margaret de score.

Ryan Gravenberch startte voor het eerst in de basis van het team van Gery Vink. De middenvelder komt eigenlijk uit voor Ajax O16.