Ajax O19 heeft zaterdag met 1-0 gewonnen van Willem II. In Tilburg scoorde Danilho Doekhi het enige Amsterdamse doelpunt.

Al vroeg in de wedstrijd kwamen de bezoekers op voorsprong. Doekhi kopte de bal uit een hoekschop tegen het net. In het vervolg van de eerste helft waren de Ajacieden erg slordig en werd er nauwelijks iets gecreëerd. In de tweede helft bleef Ajax slordig spelen. In de slotfase rook Willem II bloed, maar echte grote mogelijkheden bleven uit. Door de zege heeft Ajax goede zaken gedaan wat betreft het kampioenschap. De Amsterdammers blijven door de zege bovenaan staan.

Wedstrijdverloop Willem II O19-Ajax O19 0-1 (0-1):
‘4. 0-1 Doekhi