Na de teleurstellende 2-2 tegen Feyenoord heeft Ajax O19 de wedstrijd tegen FC Utrecht O19 wel winnend af weten te sluiten. Op Sportpark Zouldenbach werd het 0-3 voor de Amsterdammers.

Ajax begon goed aan de wedstrijd en kreeg een aantal prima kansen. Zo werd een vrije trap van Antonucci maar net naast gekopt. Aan de andere kant waren er ook prima kansen. Zo kon Venema vrij op De Lange af na balverlies van De Wit, maar de doelman redde knap. Ook raakte Utrecht nog voor rust de paal.

Maar gescoord werd er niet en dus gingen beide teams met de brilstand op het bord de kleedkamer in. Ook in de tweede helft duurt het lang voordat er gescoord werd, maar het was Flemming die de ban brak en met een afstandsschot de keeper kansloos liet. Even later vuurde Flemming opnieuw op doel en scoorde Mees de Wit de 2-0 uit de rebound van dat schot. Flemming tekende tot slot zelf voor de derde treffer van de middag.