Ajax heeft zijn eerst oefenzege geboekt. In het Stade de la Méditerranée, waar een enkele vakantieganger de weg naar het stadion gevonden had, zag Ajax-trainer Peter Bosz de B-kern winnen van het Franse AS Béziers. Een troosteloze eerste helft in het even troosteloze stadion resulteerde in de brilstand, maar na rust werden de Fransen opzij gezet.

De eerste helft waren er weinig hoogtepunten te bewonderen. Ajax had de bal, maar vooral rondom de middenlijn. Voorin hadden de Amsterdamse spitsen het dan ook lastig tegen de fysiek sterke spelers van Béziers. Daarnaast ging er veel fout in de passing waardoor Ajax amper tot niet tot een offensief kwam. Het waren de Fransen die als eerst van zich lieten horen. In de 21e minuut moest Onana er aan te pas komen om een inzet onschadelijk te maken. Het enige wat Ajax in het  eerste bedrijf daar tegenover stelde was een vrije trap die Richairo Zivkovic verdiende door met zijn lichaam goed de bal te beschermen. De vrije trap die volgde werd door Gudelj via de muur naast geschoten.

Na rust verscheen er één nieuw gezicht aan Amsterdamse zijde. Diederik Boer verving André Onana. Béziers kwam direct gevaarlijk uit de startblokken, maar De Ligt en Lartey-Sanniez voorkwamen dat deze aanval gevaarlijk werd. Ajax liet in de 52e minuut dan echt van zich horen. Cerny ging buitenom op links en gaf voor, maar Zivkovic gleed bal over de Franse goal. Vijf minuten later opende Ajax de score. Het eerste schot op goal van de Amsterdammers, door Daley Sinkgraven, was direct een doelpunt. Vanaf 20 meter schoot de middenvelder achter de goalie. Direct na deze goal kreeg Béziers twee goede kansen mede dankzij geklungel van De Ligt. Beide schoten gingen echter over. In de 68e minuut verdubbelde Zivkovic de score. Oog in oog met de keeper faalde het talent niet en schoot de bal gecontroleerd in de goal. Na deze goal kwam Sheraldo Becker in het veld voor de licht gekwetste Frenkie de Jong. In het restant van de wedstrijd kwamen beide ploegen niet tot scoren waardoor Ajax won met 0-2 en de eerste oefenzege kon bijschrijven.