Kasper Dolberg heeft zojuist zijn eerste interlanddoelpunt gemaakt voor Denemarken. De Denen wisten de wedstrijd tegen Kazachstan uiteindelijk met 3-1 te winnen.

In de kwalificatiewedstrijd tegen Kazachstan kwam de Ajax-spits twintig minuten voor tijd binnen de lijnen. Amper vijftien minuten later was het raak voor het 19-jarige talent. Dolberg schoot van dichtbij een voorzet tegen de touwen.

De andere twee doelpunten werden gescoord door oud-Ajacied Christian Eriksen en Feyenoorder Nicolai Jorgensen. Lasse Schöne kwam direct na rust binnen de lijnen.

Younes

Ook Amin Younes was zaterdagavond trefzeker. De Duitse aanvaller stond in de basis tegen San Marino en scoorde het vierde doelpunt van de avond. Die Mannschaft won uiteindelijk met 7-0.