Nederland O18 heeft maandagavond met 5-0 gewonnen van Tsjechië O18. Noa Lang was de absolute smaakmaker van de wedstrijd. De Ajacied scoorde drie keer. Ook Ché Nunnely wist te scoren.

Al na zeven minuten scoorde Lang op schitterende wijze. De middenvelder annex aanvaller hakte de bal na een corner in het doel. Na een klein kwartier spelen verdubbelde het Ajax-talent de score met opnieuw een fraaie goal: dit keer krulde hij de bal vanaf de rand van de zestien in de verre hoek. In de 22e minuut scoorde Lonwijk de 3-0.

In de tweede helft zorgde Ché Nunnely al snel voor de 4-0. De snelle buitenspeler kreeg de bal op een presenteerblaadje aangeleverd door oud-Ajacied Donyell Malen. Slechts zes minuten later voltooide Lang zijn hattrick.