Ajax – Real Madrid was binnen no time uitverkocht en veel Ajacieden waren dan ook teleurgesteld. Ajax organiseerde daarom een viewing party in de Ziggo Dome. Heel tof, maar het liefst wil je natuurlijk gewoon in het stadion zijn. Gelukkig zijn er nog wat kansen, dankzij diverse winacties. Ajax1.nl zette ze voor je op een rijtje!

2 kaarten bij Ziggo

Bij Ziggo maak je kans op meerdere prijzen: VIP-kaarten, gewone kaarten en kaarten voor de viewing party. Er worden 5 x 2 VIP-kaarten weggeven en 20 x 2 gewone kaarten. Best wat kansen dus! Je hoeft alleen maar te laten weten dat je mee wilt doen en op welke prijzen je kans wilt maken. Doe mee aan de winactie van Ziggo.

Let op: Je maakt wel alleen kans op de prijzen als je ook klant bent van Ziggo. Ben je dat nog niet? Word dan nu Ziggo-klant!

2 VIP-kaarten bij Gazprom

Ook bij Gazprom maak je kans op 2 kaarten voor Ajax – Real Madrid. Je krijgt 2 kaarten op de hoofdtribune en vaak is bij Gazprom ook toegang tot hospitality inbegrepen, waardoor je voor de wedstrijd een heerlijk hapje kunt eten. Het enige wat je hoeft te doen, is even een account aanmaken en 1 quizvraag beantwoorden.

2 kaarten + backstagetour bij AD/Heineken

Het Algemeen Dagblad geeft samen met Heineken 2 kaarten voor Ajax – Real Madrid én een backstagetour in de Johan Cruijff Arena weg. Je hoeft slechts één eenvoudige quizvraag te beantwoorden om mee te doen. Meedoen kan tot 10 februari.

2 kaarten bij ICONIX

Ze zeggen niet expliciet dat de kaarten voor Ajax – Real Madrid zijn, maar alles wijst erop. De kersverse sponsor van Ajax, het energiedrankje ICONIX, verloot via Facebook 2 kaarten voor een ‘heel bijzondere wedstrijd binnenkort’. Bovendien kun je meedoen tot 11 februari. Kortom: alles wijst erop dat het hier om Ajax – Real Madrid gaat. Je hoeft alleen degene te taggen die je mee wilt nemen.