Om belangstelling zit Riechedly Bazoer niet verlegen. De middenvelder van Ajax wordt door steeds meer topclubs op de voet gevolgd. Volgens Voetbal International hebben ook Juventus, Borussia Dortmund, AC Milan en ‘Rekordmeister’ Bayern München interesse in de talentvolle speler.

Eerder werd al bekend dat Chelsea, Barcelona, Manchester City en Napoli in de nabije toekomst gebruik willen maken van de diensten van Bazoer. Tot op heden is alleen Napoli concreet geweest, maar het bod van de Italianen kreeg nul op rekest.

Irchandly Bazoer, de broer van Riechedly en tevens zaakwaarnemer van de middenvelder, was onlangs al op het trainingscomplex van Chelsea te vinden. Ajax heeft in ieder geval te kennen gegeven dat Bazoer alleen voor de absolute hoofdprijs Amsterdam mag verlaten. Zo vroeg Ajax in januari 25 miljoen euro plus een doorverkoop percentage voor de middenvelder toen Napoli zich meldde. De verwachting is dat wanneer een rijke Premier League club interesse toont dit bedrag zal oplopen.


survey hosting