De meeste mensen zullen blij zijn met het feit dat de interlandperiode er weer op zit, en dat dit de laatste internationale wedstrijden waren van het kalenderjaar. Hoe is het gegaan met de Ajacieden tijdens deze week?

Nederlands elftal

Het was een drukke week voor Daley Blind. Hij heeft, zo goed als, drie volledige wedstrijden gespeeld bij Oranje. Afgelopen woensdag speelde hij weer een kleine 90 minuten tegen Polen (1-2 winst). Davy Klaassen speelde ook, Gravenberch en Promes maakte geen minuten.

Jong Oranje

Na een 5-0 overwinning tegen Jong Wit-Rusland speelde Jong Oranje met Kjell Scherpen, Perr Schuurs en Ekkelenkamp woensdag tegen Jong Portugal. Helaas wisten ze de goede lijn niet door te trekken. De drie Ajacieden gingen met 2-1 onderuit.

Argentinië 

Met Nico Tagliafico in de basis wist Argentinië met 0-2 te winnen van Peru. Lisandro Martínez maakte geen minuten en keert dus met 0 minuten in de benen terug naar Amsterdam.

Marokko

Noussair Mazraoui en Zakaria Labyad speelden met Marokko twee keer tegen de Centraal-Afrikaanse Republiek. Na een eerdere 4-1 overwinning wisten ze ook de tweede ontmoeting met 2-0 te winnen.

Mexico

Edson Álvarez zit in de selectie namens Ajax en hij wist dinsdag met zijn Mexico met 0-2 te winnen van Japan.

Servië

Na een pijnlijk begin aan deze interlandperiode voor Dusan Tadic stond er nog een derde en laatste wedstrijd op het programma. Hij kon het gelukkig wel goed afsluiten met een 5-0 overwinning op Rusland.