Ajax A1 heeft ook het tweede oefenduel winnend afgesloten. FC Volendam A1 werd onder leiding van Aron Winter met 3-1 verslagen.

De Volendammers begonnen sterk aan de wedstrijd, maar misten scherpte in de afwerking. Toch was het na ruim tien minuten Ajax A1 dat dankzij – alweer – Kaj Sierhuis op voorsprong kwam. De spits verlengde een vrije trap met het hoofd en maakte zo de 1-0. Dani de Wit en Franco Antonucci raakten later ook nog de paal. Vlak voor rust werd het toch nog 2-0, dankzij een intikker van Justin Kluivert.

Vlak na rust deed Volendam iets terug, via Gani Meholli. De Volendammers kregen kansen op de gelijkmaker, maar slaagden er niet in om die te maken. Daardoor kon het vlak voor tijd ook nog 3-1 worden. Balverlies van Volendam op het middenveld leidde de treffer van Reda Boultam in.