Tijdens het Paasweekend vindt traditiegetrouw de Future Cup weer plaats. Ajax maakte dinsdagavond via social media de deelnemers aan het toernooi bekend. De Future Cup is een internationaal toernooi voor O17 teams en wordt gespeeld op de Toekomst.

Natuurlijk is Ajax O17 zelf als gastheer van de partij. Het won de Future Cup al 5 keer, waarvan vorig jaar de laatste keer was. Ook in 2017 won Ajax het toernooi. Gaan de talenten voor 3 op een rij?

Ook Anderlecht is weer van de partij. De Belgische topploeg is een vaste gaste op de Future Cup en doet al voor de achtste keer mee. Daarnaast komt Atlético Madrid tijdens het Paasweekend naar Amsterdam. De Spaanse topclub doet voor het eerst mee aan het toernooi. Atlético Madrid is niet de enige debutant op het toernooi, ook Boca Juniors komt voor het eerst. Net als het Japanse Sagan Tosu, dat tevens een partnerclub van Ajax is.

Verder komt ook Juventus weer naar Amsterdam. De Italianen waren vorig jaar de verliezend finalist. Ook de Franse top is vertegenwoordigd op het toernooi met de komst van de PSG. Tot slot komt ook Tottenham Hotspur.