De geruchten omtrent Dmitri Bulykin lijken met de minuut toe te nemen. Al langer was bekend dat Ajax op zoek is naar een spits aangezien Kolbeinn Sigthórsson de enige echte centrumaanvaller in de selectie van de Amsterdammers is. Vrijdagavond gaf trainer Frank de Boer aan dat de Russiche spits Bulykin een optie is om als tweede spits te fungeren achter de IJslander. Vandaag gaf Bulykin zelf aan graag in de Eredivisie te blijven voetballen.

Het nieuwste gerucht is dat een delegatie van Ajax naar België is afgereisd om met de zaakwaarnemer van de bonkige spits te praten over een transfer. Volgens Maxx Magazine is er al een contract opgesteld en zou een overgang dus slechts een kwestie van tijd zijn.

De speler zelf ziet een verblijf in de Eredivisie dus wel zitten. Vorig jaar speelde Bulykin op huurbasis voor ADO Den Haag. De Hagenezen hadden veel plezier aan de Rus aangezien hij in 29 wedstrijden 21 keer het net wist te vinden. Momenteel staat Bulykin nog onder contract bij Anderlecht, maar die hopen de speler zo snel mogelijk te verkopen.