Ajax zal vanavond, in het bekerduel tegen ASV De Dijk, met een flinke gewijzigde basiself aan de aftrap verschijnen. Kostas Lamprou zal zijn eerste minuten gaan maken in Ajax 1, zo meldt De Telegraaf. Lamprou vervangt André Onana omdat tweede keeper Benjamin van Leer geblesseerd is. Trainer Marcel Keizer geeft verder Joël Veltman en Amin Younes rust.

Kostas Lamprou zal vanavond in het bekerduel met ASV De Dijk zijn eerste speelminuten krijgen bij Ajax. Door de blessure van tweede keeper Benjamin van Leer vervangt de derde doelman André Onana, die wordt gespaard. Mateo Cassierra en Dennis Johnsen worden met een plekje in de selectie beloond voor hun goede spel bij Jong Ajax. Verder zullen Orejuela, Eiting en Cerny vermoedelijk hun opwachting in de basis maken.

Ondanks het rouleren geeft trainer Marcel Keizer aan dat Ajax waakt voor onderschatting: “De Dijk speelt weer een klasse hoger dan Scheveningen, waar we de vorige ronde van wonnen.”

Dit is de vermoedelijke opstelling van Ajax: Lamprou; Orejuela, De Ligt, Viergever, Sinkgraven; F. de Jong, Eiting, S. de Jong; Cerny, Dolberg, Kluivert.