De discussie rondom het logo van Ajax begint te klimmen naar een hoogtepunt. Sommige fans willen het oude logo van de club terug, terwijl anderen weer bij het huidige logo willen blijven. Jeroen Slop, financieel directeur van Ajax, is ook op de hoogte van deze discussie.

“De discussie over ons logo blijft terugkeren. Argumenten uit het verleden vind ik niet zo relevant, het gaat om de huidige discussie. En die moeten we op een serieuze manier voeren met de supporters”, vertelt hij in de nieuwste versie van Voetbal International. “Maar er zitten verschillende kanten aan. Een deel van de oudere fans wil het oude logo terug, veel jongere supporters zijn opgegroeid met het nieuwe logo en hebben daarmee successen meegemaakt.”

Als financieel directeur gaat het ook meteen over de financiĆ«n rondom het wijzigen van een logo. Hier wil Slop echter nog niet over praten. “Een wijziging hoeft geen ingrijpende financiĆ«le consequenties te hebben. Maar voordat we calculaties gaan maken, nemen we de tijd om een standpunt te bepalen.”