Het is een drukke week voor Ajax, met maar liefst 3 thuiswedstrijden in 8 dagen tijd. Nadat eerder Cambuur en Rangers op bezoek kwamen, komt nu sc Heerenveen langs in de Johan Cruijff Arena. Afgelopen seizoen was dit een mooi duel, Ajax werd toen namelijk kampioen tegen sc Heerenveen.

Nu treffen beide ploegen elkaar dus al vroeg in het seizoen in Amsterdam. De Johan Cruijff Arena is uitverkocht, maar uiteraard kun je de wedstrijd ook op televisie volgen als je er niet bij kunt zijn.

Ajax – sc Heerenveen: op welke zender?

Wil je het duel tussen Ajax en sc Heerenveen zien? Dat kan! Er is goed nieuws, want ook als je geen abonnement hebt op de zenders van ESPN kun je het duel gratis zien. De wedstrijd wordt namelijk uitgezonden op de eerste zender van ESPN. Bij de meeste tv-aanbieders kun je deze zender gratis ontvangen. De wedstrijd begint om 18.45. De interviews na de wedstrijden zijn te zien op ESPN 2, waar je wel een abonnement voor nodig hebt.

Een jaar lang 50% korting

Als je nu overstapt naar Ziggo, krijg je een jaar lang 50% korting. Je krijgt gratis de eerste zender van ESPN in je pakket, waarmee je een heleboel duels van Ajax en andere Eredivisie-ploegen kunt zien. Wil je er zeker van zijn dat je niets hoeft te missen? Kies dan voor ESPN Compleet.