Ajax O12 is zaterdag kampioen geworden. De Amsterdamse talenten wonnen met 7-0 van ADO Den Haag en zijn door die zege niet meer te achterhalen.

Ajax O16

Ajax O16 heeft vandaag in Rotterdam de mini-Klassieker met 4-4 gelijkgespeeld. Bij Ajax startte Naci Unuvar in de basis. Het talent is pas 13 jaar en speelde al voor de tweede keer me met O16. Zijn ploeg kwam op Varkenoord al snel op een 2-0 achterstand, maar die stand werd door Hernandez en Allouch nog voor rust rechtgezet.

In de tweede helft scoorden Naci Unuvar en Nordin Musampa voor Ajax. In de laatste minuut van de wedstrijd kreeg Feyenoord een penalty, die werd benut: 4-4.