Ajax O12

Ajax O12 is zaterdag kampioen geworden. Op bezoek bij FC Utrecht werd er met 4-2 gewonnen, waardoor de talenten niet meer konden worden ingehaald door de concurrenten.

Ajax O15

Voor Ajax O15 stond er zaterdag een belangrijke wedstrijd op het programma tegen concurrent PSV. De talenten konden het gat met PSV vergroten tot negen punten. De Eindhovenaren wonnen op De Toekomst met 1-3, waardoor dat gat nu verkleind is naar drie punten. Ajax gaat, met nog vier wedstrijden te gaan, nog aan de leiding.

Voor rust kwamen de Amsterdamse talenten via een doelpunt van Max de Waal op voorsprong. In de tweede helft draaide PSV echter alles om. In een kort tijdsbestek liepen de Eindhovenaren vervolgens uit naar een 1-3 voorsprong. Ajax probeerde nog wel aan te dringen, maar een doelpunt leverde het niet meer op. De lat stond een tweede treffer in de weg.