Naast Ajax O19 kwamen nog meer jeugdteams in actie vandaag. Ajax O17 ging op bezoek bij Feyenoord, O15 kreeg de Rotterdammers op bezoek en Ajax O16 kwam in actie tegen Excelsior.

Ajax O17
Ajax O17 heeft zaterdag met 2-1 verloren van Feyenoord. In augustus wist de ploeg van Gery Vink nog de Super Cup te winnen van deze ploeg, nu ging het met 2-1 ten onder. Brian Brobbey, Sontje Hansen, Liam van Gelderen kregen kansen, maar wisten niet te scoren. Voor rust kwamen de Rotterdammers op een 2-0 voorsprong. In de slotminuut maakte Enric Llansana nog de aansluitingstreffer, maar dit doelpunt kwam te laat om nog een punt uit het vuur te slepen.

Wedstrijdverloop:
1-0 Feyenoord O17
2-0 Feyenoord O17
2-1 Llansana

Opstelling Ajax O17:
Reiziger; J. Maduro, Van Gelderen, Musampa, Douglas; Llansana, Gravenberch, Q. Maduro; Sint, Brobbey, Hansen.
Wissels: Raatsie, Maddy, Taylor, Hernandez, Mbinga, Ben Sallam.

Fotoverslag:

Ajax O16
Ajax O16 heeft zaterdag een ruime overwinning geboekt op Excelsior O16. De Amsterdammers wonnen met 6-1. Max de Waal en Dillon Hoogewerf scoorde allebei twee keer. De overige twee treffers kwamen op naam van Jaymillio Pinas en Ibrahim El Kadiri. In de eerste helft raakte Hoogewerf nog de paal. Na rust kreeg Neraysho Kasanwirjo nog een rode kaart.

Opstelling Ajax O16:
Raatsie; Hoever, Warmerdam, Kasanwirjo, Aksit; Unuvar, De Waal, Pynadath; Hoogewerf, Pinas, Zamani.
Wissels: Dieker, Bonnah, El Kadiri, De Vries, Beelen,

Ajax O15
Ajax O15 heeft op De Toekomst een 1-2-nederlaag geleden. Feyenoord O15 won met 2-1. Ajax stond lange tijd met 1-0 voor, maar gaf de wedstrijd in de tweede helft uit handen.

’22. 1-0 Regeer
’52. 1-1 Feyenoord O15
’70. 1-2 Feyenoord O15