Ajax O17
Ajax O17 heeft zaterdag de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag vernederd. In de Hofstad boekten de talenten een 9-1-zege. Daishawn Redan en Jurgen Ekkelenkamp scoorden beide een hattrick.

Opstelling Ajax O17:
Reiziger; Van Gelderen, Aberkane (Maduro), Botman, Dest; Farcas (Zamani), Gravenberch, Ekkelenkamp, Sint (Margaret), Redan, De la Vega.

Ajax O16
Ajax O16 heeft de competitiewedstrijd tegen AZ met 2-0 verloren. De bezoekers domineerden, maar konden voor rust geen echte grote kansen creëren. AZ kwam na tien minuten spelen al op voorsprong. In de tweede helft lukte het de Amsterdammers wel om gevaarlijker te worden. Brian Brobbey miste vanaf de stip de kans op de gelijkmaker. Niet veel later viel de 2-0 en was de wedstrijd beslist.

’10. 1-0 AZ O16
’75. 2-0 AZ O16 (Penalty)

Ajax O15
Ajax O15 heeft met 2-2 gelijkgespeeld tegen AZ. De bezoekers uit Amsterdam kwamen al vroeg op voorsprong in een wedstrijd met volop kansen voor beide ploegen. Sontje Hansen profiteerde van een fout van AZ. De thuisploeg boog vervolgens de achterstand om. Vlak nadat AZ de 2-1 vanaf de stip binnenschoot, scoorde Hansen de 2-2.

‘9. 0-1 Hansen
’21. 1-1 AZ O15
’52. 2-1 AZ O15
’59. 2-2 Hansen