Ajax O17

Ajax O17 speelde zaterdagmiddag de mini-Klassieker in Rotterdam. Vlak voor de winterstop won de ploeg van trainer Dave Vos met 4-1 van de Rotterdammers. Dit keer speelde het doelpuntloos gelijk. O17 miste Naci Ünüvar en Anass Salah-Eddine. Het tweetal speelde mee met Ajax O19.

Wedstrijdverloop Feyenoord O17 – Ajax O17:

Opstelling Ajax O17:
Raatsie; Bonnah, Kasanwirjo, Rensch, Aksit; De Waal, Warmerdam, Regeer; Hoogewerf, Pinas, Zamani.
Wissels: Dieker, Dirksen, Yah, Baas, Campagne, Pynadath.

Ajax O15

Ajax O15 won met 3-0 van SC Heerenveen O15. Alle drie de goals werden na rust gemaakt. Raphaël Sarfo zorgde met een bekeken schot voor de openingstreffer. Enkele minuten later bracht Jaydon Banel Ajax op 2-0. Het slotakkoord – en hoogtepunt – van de wedstrijd kwam op naam van Prince Aning, die schitterend scoorde na een mooie solo.