Twee jeugdteams kwamen midweeks in actie. Ajax O17 ging op bezoek bij FC Groningen O17. Het duel werd eerder dit jaar vanwege sneeuw afgelast. In Groningen werd het 3-1 voor de Amsterdammers.

Venitchio Sint zette zijn ploeg na twintig minuten spelen op een 1-0 voorsprong. Na een halfuur werd de score uitgebreid naar 2-0 toen Dillon Hoogewerf een schot via een speler van Groningen in het doel zag belandden. Na rust kwam de thuisploeg terug in de wedstrijd. Joris Reiziger, broertje van Ajax-doelman Daan Reiziger, schoot een penalty raak achter zijn oudere broer. Vlak voor tijd schoot Enrico Hernández de eindstand op het scorebord: 3-1.

Wedstrijdverloop FC Groningen O17 – Ajax O17:
’22. 0-1 Sint
’34. 0-2 Eigen goal
’49. 1-2 FC Groningen O17 (Pen.)
’80. 1-3 Hernández

Opstelling Ajax O17:
Reiziger; Hoever, Llansana, Musampa, Douglas; Q. Timber, Taylor, Ünüvar; Sint, Hansen, Hoogewerf.
Wissels: Dieker, Omzigtig, Fosu-Mensah, Zamani, Hernández.

Ajax O15

Ajax O15 heeft dinsdag in Rotterdam met 0-2 gewonnen van Feyenoord O15. Youri Regeer opende vlak voor rust de score met een fantastische uithaal in de kruising. Na rust verdubbelde Devyne Rensch de score: 0-2!