Met het sluiten van de transfermarkt zou je denken dat er voorlopig een einde is gekomen aan de geruchtenstroom rond Frenkie de Jong, maar niets blijkt minder waar. Volgens El Mundo Deportivo kan Ajax namelijk volgend jaar een absoluut transferrecord verbreken met de middenvelder.

Het kamp De Jong zat al meerdere malen om de tafel met de beleidsbepalers van FC Barcelona en de Ajacied zelf gaf zelfs al zijn ja-woord aan de kampioen van Spanje. De Catalanen zullen echter diep in de buidel moeten gaan tasten om De Jong volgend seizoen aan de selectie te kunnen toevoegen. De concurrentie is namelijk flink toegenomen.

Volgens de Catalaanse sportkrant is de strijd om De Jong nog allerminst een gelopen race. Manchester City, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund, AS Roma en met name Tottenham Hotspur zouden verregaande interesse hebben.

Omdat Tottenham in de afgelopen transferperiode geen cent uitgaf, kunnen de Londenaren ver gaan voor de 21-jarige middenvelder. Bovendien deed Tottenham al meerdere malen succesvol zaken met Ajax. Ook bij Paris Saint-Germain is geld meestal niet het probleem en wordt er

Door de grote interesse zal Ajax De Jong niet voor een bedrag onder de 50 miljoen euro laten gaan, zo denkt El Mundo Deportivo.

Kluivert ziet Ajax CL halen: “Voelt een beetje gek, beetje dubbel”