Ajax heeft voor de tweede keer contact opgenomen met sc Heerenveen over een transfer van Luciano Narsingh. Dit meldde Voetbal International dinsdagavond op de internetsite. Het contact volgt na een officieel bod van concurrent PSV, dat resoluut van tafel werd geveegd door de Friese ploeg. Het eerste bod van Ajax bedroeg zo’n drie miljoen euro. Dit terwijl de ploeg van trainer Marco van Basten een bedrag van vijf miljoen euro vraagt. Met de vernieuwde interesse van Ajax lijkt de strijd om de Nederlandse international definitief los te barsten.

Wat denken de lezers van Ajax1.nl: Kiest Luciano Narsingh voor ons eigen cluppie of verkast de snelle buitenspeler toch naar Eindhoven? Laat je reactie achter onder dit bericht.

Update woensdag 4 juli:
Luciano Narsingh kan zich wel vinden in de aanbieding die hem is gedaan door Ajax. Dit meldt een bron aan de website Ajax1.nl. Het zou gaan om een salaris van één miljoen euro plus extra bonussen. Deze bonussen zijn nieuw in het aanbod van Ajax. Dit betekent dat het nu aan beide clubs is om de transfer af te ronden. Zoals hierboven beschreven staat is er een verschil tussen de vraagprijs van sc Heerenveen en het aanbod van Ajax. Dit transferverhaal wordt dus ongetwijfeld vervolgd.