Ajax wordt al lange tijd in verband gebracht met Lisandro Magallán. De Argentijn doorstond al zijn medische keuring, maar is nog steeds niet definitief vastgelegd. Marc Overmars laat tegenover Ajax Life en Voetbal International weten dat Ajax nog altijd rekent op de komst van de verdediger.

“De club wil hem pas laten gaan als ze een vervanger voor hem hebben. Dat is de status, maar de club zegt dat ze dichtbij zijn met een alternatief. We zijn dus nog altijd aan het afwachten, maar hebben goede hoop dat hij naar Ajax komt. Toch zullen we niet eindeloos wachten. Dat kan ook niet, want over een maand staan de belangrijke duels met Sturm Graz op het programma”, citeren de aanwezige media de directeur spelersbeleid.

De komst van Magallán laat al een tijd op zich wachten en daardoor verschenen er in Argentinië ook geruchten dat hij zou gaan verlengen bij Boca Juniors. Dat verwacht Overmars echter niet. “Dat verwacht ik zeker niet. Maar mocht het te lang duren, dan zullen we doorschakelen. Ook dat ligt niet stil, dat vervolg hebben we wel in beeld”, doelt hij op alternatieven Fabian Balbuena en Christopher Jullien.