© Proshots

Na de komst van de Argentijn Tagliafico lijkt Ajax wederom zijn pijlen te hebben gericht op een Argentijnse verdediger. Ajax hoopt op korte termijn Lisandro Magallán aan zich te binden. Het zou gaan om een verbintenis per de zomer van 2018.

Ajax zit al een tijdje achter de 24-jarige verdediger aan. Magallán is een vaste waarde bij Boca Juniors en zou open staan voor een vervolgstap in Europa. Magallán is een rechtsbenige verdediger, hij is fysiek sterk en wordt al een lange tijd gevolgd wordt door Ajax. Marc Overmars gaf onlangs tegenover Freek Jansen van Voetbal International al aan dat ze bezig waren met een aankoop: “Wel staat er mogelijk nog iets te gebeuren, maar dat is nu nog even afhankelijk of het goed valt of niet.” Het antwoord lijkt dus vandaag te zijn gegeven.

Met de eventuele komst van Magallán is Ajax goed bezig om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Met Perr Schuurs, Hassane Bandé, Nicolas Tagliafico en nu Lisandro Magallán bereidt Ajax zich goed voor op het seizoen 2018/2019. Magallán speelde tot nu toe 12 wedstrijden dit seizoen waarin hij onder andere  één assist gaf.

Maak kennis met Lisandro Magallán: