© Proshots

Lisandro Magallán werd afgelopen week al medisch gekeurd door Ajax en de contracten liggen klaar, maar Boca Juniors wil eerst een vervanger aantrekken voordat het Magallán laat vertrekken.

“Totdat we een vervanger hebben gevonden, ligt de transfer van Magallán stil”, vertelt voorzitter Daniel Angelici in gesprek met FOX Sport Argentina. “Het sportieve heeft bij ons prioriteit, niet het economische. We hopen dat Ajax op ons wil wachten.” Daardoor loopt de transfer opnieuw vertraging op. Al sinds het najaar van 2017 heeft Ajax Magallan in het vizier. De Amsterdammers deden al meerdere pogingen en het leek erop dat de Argentijn eindelijk naar Ajax zou gaan komen. Totdat Boca Juniors opnieuw op de rem trapte.

Voetbal International meldt dat Ajax daarom in de tussentijd al druk bezig is met alternatieve opties. Christopher Jullien is een belangrijke kandidaat. De 25-jarige verdediger staat onder contract bij het Franse Toulouse FC, die zich dit seizoen via de play-offs veilig wist te stellen voor Ligue 1. De Fransman kwam tot 36 duels en speelde in het verleden voor Auxerre, Dijon en SC Freiburg.