Frank de Boer speelt vanavond tegen FK Jablonec met dezelfde opstelling als hij de afgelopen weken deed. De trainer liet op de persconferentie weten vertrouwen te hebben in zijn jonge team en hoopt op een mooi resultaat tegen FK Jablonec. De wedstrijd in Tsjechië begint vanavond om 18:00 uur en wordt uitgezonden op de betaalzender Fox Sports.

De Boer heeft laten weten dat hij zich niet zal aanpassen aan het team van FK Jablonec. “Ik denk niet dat Jablonec vol op de aanval zal gaan spelen, maar dat zullen ze wellicht in de tweede helft wél gaan doen. Wij hebben in het thuisduel met Jablonec teveel kansen weggegeven en te weinig gecreëerd,” vertelt De Boer. “Het is misschien een stugge ploeg, maar wij als Ajax moeten daar wel gewoon van winnen.”

Nemanja Gudelj, die ook aanwezig was op de persconferentie, heeft veel vertrouwen in een goede afloop van het duel met FK jablonec. “Voor ons is deze wedstrijd belangrijk, maar zo zie ik elke volgende wedstrijd. Ik probeer op de trainingen alles te geven en iedereen daarin mee te krijgen. Ik wil het helemaal niet hebben over welk gevoel we hebben als we de groepsfase van de Europa League niet halen. Ik heb er het volle vertrouwen in dat wij gaan winnen en doorgaan.”

Opstelling Ajax: Ajax nieuws Ajax1.nl Opstelling

Sinkgraven Milik El Ghazi

Gudelj Klaassen Bazoer

Dijks Riedewald Veltman Tete

Cillessen