Ajax heeft op vrijdagmiddag een 3-jarige sponsorovereenkomst afgesloten met het Zwitserse horlogemerk Hublot. De verbintenis, lopend tot 30 juni 2014, werd vandaag op het sportcomplex De Toekomst ondertekend.

Via de officiële kanalen meldt Ajax dat Hublot, begonnen als sponsor van de Zwitserse voetbalbond, vanaf vandaag de status van ‘official timekeeper‘ heeft gekregen. Dit houdt in dat het Zwitserse bedrijf de tijdswaarneming in de Amsterdam ArenA verzorgd. Daarom zal het merk Hublot ook op de stadionschermen te zien zijn.

Commercieel directeur Henri van der Aat laat weten verheugd te zijn met het binnenhalen van deze sponsor: “Wij zijn zeer verheugd met het nieuwe, 3-jarige contract met Hublot. Wij zijn er trots op dat wederom een groot A-merk zich voor langere tijd aan ons bindt.”

Verder laat Van der Aat laat weten dat Hublot niet alleen een naam op het stadionscherm krijgt. “Wij willen ook samen met Schaap en Citroen, die de Hublot-horloges in Nederland op de markt brengt, actief zijn. Bijvoorbeeld door Ajax-horloges te laten ontwikkelen.”


Hoe de Ajax-horloges eruit komen te zien is niet bekend. Wij zijn wel benieuwd of bezoekers van www.ajax1.nl interesse hebben in dit concept. Zie jij jezelf al rondlopen met een Ajax-horloge van Hublot?

Foto: Afdb ~ Oscar