De Ajax Vrouwen hebben op bezoek bij FC Twente met 2-2 gelijkgespeeld. Bij rust stonden de Amsterdamse dames nog met 2-0 voor.

Al na 2 minuten pakten de Ajax Vrouwen de leiding. Via de Twentse keeper en Ellen Jansen belandde de bal in het doel. Na 20 minuten was Jansen dichtbij de tweede treffer, maar raakte ze de lat. Even later raakte ook Linda Bakker de lat. Kansen genoeg dus voor de Ajax Vrouwen en 5 minuten voor rust maakte Jansen dan alsnog haar tweede goal van de avond.

In de tweede helft ging het lange tijd goed, maar na 70 minuten kwam de aansluitingstreffer op het bord. Drie minuten later lag ook de tweede goal van FC Twente al in het net. De Ajax Vrouwen gaven dus in no time een voorsprong weg en wisten dat in het resterende kwartier niet meer te herstellen.