De Ajax Vrouwen hebben dinsdagavond verzuimd om tegen ADO Den haag de koppositie te pakken. Door het gelijkspel tussen FC Twente en PSV konden de vrouwen die overnemen, maar Ajax kwam zelf ook niet verder dan 2-2.

Ajax was nog goed aan het duel begonnen en kwam nog voor rust 0-2 dankzij goals van Ellen Jansen en Soraya Verhoeve. De Hagenezen wisten echter op slag van rust nog de aansluitingstreffer te maken. In de tweede helft gebeurde er weinig, totdat het laatste kwartier begon.

Een heus Haags kwartiertje, al begon dat wel in negatieve zin voor de thuisploeg. ADO moest met 10 verder nadat Eshly Bakker werd neergehaald. Toch wist ADO zich nog te herstellen en maakten ze een paar minuten voor tijd de 2-2.