Sinds 2015 werd Ajax1.nl beheerd door Jordi Baas en Jessica Westdijk. De afgelopen maanden stond de website echter op een lager pitje en ontstond er, via één van onze adverteerders, contact met BN Media over een mogelijke overname. Zij zijn sinds eind december de nieuwe eigenaar van de site en bijbehorende social media-kanalen geworden.

Baas en Westdijk laten weten: “We hebben met Ajax1.nl de afgelopen jaren mooie stappen gezet, zoals het bouwen van een app, en veel geleerd. Onze focus ligt nu echter op onze andere website, Het Amsterdamsche Voetbal. We zijn dan ook blij dat we een ervaren partij hebben gevonden om de site aan over te dragen en wensen hen veel succes met de mooie en ambitieuze plannen.”

De nieuwe eigenaren zijn op zoek naar (part-time) clubwatchers, stagiairs, social media-redacteuren en/of freelancers. Bovendien komt er dit kalenderjaar nog een update en/of upgrade van de mobiele applicatie, terwijl ook de website in een nieuw en modern jasje gestoken zal worden. Lijkt het jou leuk om voor Ajax1.nl te werken? Neem dan contact op met info [@] bnmedia [.] nl.