Een seizoenkaart, een passe-partout voor de Champions League en het nieuwe thuisshirt en je bent zo minimaal €450 verder. En dan tellen we eventuele hapjes, drankjes, bezoeken aan uitwedstrijden en andere artikelen nog niet eens mee. Ajax is een mooie hobby, maar kan toch vaak ook behoorlijk in de papieren lopen.

Daarom heeft Ajax1.nl iets moois gelanceerd voor Ajacieden: ajax1shop.nl. In deze shop vind je het nieuwste Ajax-shirt, trainingspakken, maar ook bijvoorbeeld boeken en tenues van clubs waar diverse oud-Ajacieden spelen. Op zich niets bijzonders, maar het mooiste is: op ajax1shop.nl vergelijken we de prijzen van meerdere aanbieders met elkaar, waardoor we geregeld leuke deals spotten. Zo houd jij wat meer geld over voor een biertje in het stadion.

Zo vonden we bijvoorbeeld een hele mooie deal voor het trainingspak met het oude logo. Deze is afgeprijsd van €110,00 voor maar €69,99. Een korting van 40 euro dus! En zo spotten we geregeld meer leuke deals voor je, waarvan we je op de hoogte houden via het blog op ajax1shop.nl.

Mis je bepaalde artikelen in de shop? Laat het ons gerust weten, dan gaan wij voor je op zoek naar de beste deals!