Wij zijn één van de populairste Ajax-fansites en wij zijn altijd op zoek naar ‘talenten’ die ons team kunnen versterken. Onze website – met circa drie miljoen pageviews en één miljoen bezoeken per maand – wordt iedere dag up-to-date gehouden door een uitgebreide redactie. Voor onderstaande vacatures zoeken wij met onmiddellijke ingang meerdere kandidaten, schroom niet om te solliciteren.

Functie: Redacteur (meerdere posities)

Als redacteur ben je iedere dag bezig met Ajax, je schrijft namelijk de laatste nieuwtjes voor onze website. Een goede beheersing van de Nederlandse taal en een wit-rood-wit-hart zijn één van de harde eisen. Daarnaast moet je als sollicitant ouder zijn dan 16 jaar. Met alleen deze eisen kom je er niet, je moet enig journalistiek talent hebben en bij voorkeur een gerelateerde opleiding volgen. Voel jij jezelf geroepen om te solliciteren? Stuur dan een e-mail met een korte motivatie, jouw CV en een proefbericht naar sollicitatie@ajax1.nl.

Ajax1.nl biedt je ten allereerste een ervaring aan. Een gezellige, maar ook vooral leuke tijd met de overige redactieleden. Je zult jouw werk gewoon vanaf je eigen computer gaan doen. Maar er zijn uitzonderingen, wanneer je daar interesse in hebt. Denk mee en geef jouw mening op kwesties binnen de redactie. Uiteraard zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden bij de website, als je maar je best doet. Nogmaals: schroom niet!

De voorkeur wordt gegeven aan sollicitanten die tijd hebben op dinsdagmiddag, vrijdagmiddag en/of zondagmiddag + dinsdagavond en zondagavond. Dit is geen vereiste.

Open sollicitaties kunt u richten tot Jermaine Ellenkamp, sollicitatie@ajax1.nl.

– Alle functies op vrijwillige basis –