Ajax1.nl is al jaren een begrip onder Ajacieden. We bereiken iedere maand honderdduizenden Ajacieden met onze website, app en onze social media-kanalen. Op Twitter hebben we ruim 100.000 volgers, op Facebook bijna 30.000 en op Instagram zo’n 11.000.

Om al die volgers te voorzien van nog toffere content én nieuwe volgers aan te trekken, zijn we op zoek naar een student grafische vormgeving die fraaie content wil creëren voor onze social media-kanalen. Zie Ajax1.nl als een mooie springplank. Onze vacatures zijn namelijk op vrijwillige basis, al voorzien we je geregeld van gratis kaartjes voor een wedstrijd, een t-shirt of een vrijwilligersvergoeding. Vergoeding voor de benodigde software is in overleg.

Wat ga je doen bij ons?

Zoals gezegd bereik je bij Ajax1.nl flink wat mensen en de mogelijkheden zijn dan ook groot. We zijn in ieder geval op zoek naar iemand die wat meer lijn in onze social media-posts kan brengen, door templates te maken voor bijvoorbeeld Instagram-posts en stories. Verder verwachten we dat je bijvoorbeeld posts maakt voor:

  • Matchdays
  • Verjaardagen van spelers
  • Historische momenten
  • En andere inhakers, zoals feestdagen

Je werkt vanuit huis.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een student grafische vormgeving. Daarnaast ben je natuurlijk een Ajacied in hart en nieren en vind je het leuk om een portfolio op te bouwen en een groot bereik te genereren voor je creaties. Het is een pré als je goed overweg kunt met Instagram en Facebook, zodat je ook zelf posts kunt plaatsen en/of inplannen.

Lijkt het je leuk om onze volgersaantallen en likes door het dak te laten gaan? Stuur dan een e-mail met je motivatie en portfolio naar sollicitatie@ajax1.nl.