Wij zijn één van de populairste Ajax-fansites en wij zijn altijd op zoek naar ‘talenten’ die ons team kunnen versterken. Onze website – met circa drie miljoen pageviews en één miljoen bezoeken per maand – wordt iedere dag up-to-date gehouden door een uitgebreide redactie. Voor onderstaande vacatures zoeken wij met onmiddellijke ingang meerdere kandidaten, schroom niet om te solliciteren.

Redacteur

Als redacteur ben je iedere dag bezig met Ajax, je schrijft namelijk de laatste nieuwtjes voor onze website. Een goede beheersing van de Nederlandse taal en een wit-rood-wit-hart zijn één van de harde eisen. Daarnaast moet je als sollicitant ouder zijn dan 16 jaar. Met alleen deze eisen kom je er niet, je moet enig journalistiek talent hebben en bij voorkeur een gerelateerde opleiding volgen. Voel jij jezelf geroepen om te solliciteren? Stuur dan een e-mail met een korte motivatie, jouw CV en een proefbericht naar j.ellenkamp@ajax1.nl.

Ajax-jeugd watcher

Als Ajax-jeugd watcher ben jij regelmatig te vinden op sportpark De Toekomst en bij wedstrijden van Jong Ajax en jeugdelftallen. Een goede beheersing van de Nederlandse taal, een wit-rood-wit-hart, enig journalistiek talent én een gerelateerde opleiding aan de journalistiek zijn een pré. Denk jij het in je te hebben om met enige regelmaat artikelen te schrijven over de jeugd van ons aller Ajax? Stuur dan een e-mail met een korte motivatie en jouw CV naar j.ellenkamp@ajax1.nl.

– Alle functies op vrijwillige basis –