Het gevecht om de titel is spannender dan ooit. Ajax en PSV steken er in Nederland met kop en schouders bovenuit en het is niet ondenkbaar dat het kampioenschap pas in de laatste speelronde zal worden beslist. In het Algemeen Dagblad spreken ADO Den Haag-trainer Henk Fräser en voormalig PSV-spits Danny Koevermans positief over zo wel Ajax als PSV.

Bestel nu het uitshirt met 50% korting + GRATIS bedrukking!

Fräser neemt als eerste het woord. “Als het écht moet, dan staat Ajax er. Dat zit gewoon in het DNA van de club. Maar PSV raakte afgelopen zaterdag tegen ons ook niet in paniek. Ondanks dat het na zeventig minuten nog gewoon 0-0 stond. Ajax en PSV zijn zo ontzettend veel beter dan de rest. Maar als je jezelf als kleinere ploeg ingraaft, dan krijg je veel kritiek. Wat moet je dan? Als je lekker gaat aanvallen krijg je een flink pak slaag”, aldus Fräser, die afgelopen zaterdag met 2-0 verloor van de Eindhovenaren.

Ook Danny Koevermans laat zijn licht schijnen over beide ploegen. “Als ik zie hoe makkelijk Ajax met al die jonkies AZ even aan de kant zet. Ik denk echt dat het op de laatste speeldag zal aankomen. Heerlijk toch? Ieder weekend lekker tegen elkaar opboksen”.