AJAX is natuurlijk een grote club met fans verspreid door heel Nederland, en zelfs tot ver over de landsgrenzen. Supporters die buiten de stad wonen, zien het bezoeken van een wedstrijd als een uitgelezen kans om er een dagje of weekendje Amsterdam van te maken. In onze hoofdstad is er veel te beleven en daarmee voor ieder wat wils. De modeliefhebber kijkt hier zijn ogen uit, je maakt bijvoorbeeld een toffe modewandeling door Amsterdam.

Een wedstrijd combineren met shoppen

Online shoppen bij VALMANO is natuurlijk erg makkelijk, maar soms wil je ook flaneren door winkelstraten. In etalages kijken en ideeën voor nieuwe outfits en stijlen opdoen. Ga je een wedstrijd van AJAX bezoeken, dan koop je eerst een nieuw sporttenue van je favoriete speler. Zo moedig jij je favoriete team in stijl aan. Spanning ten top, want wint de club weer eens overtuigend, of wordt het met de hakken over de sloot? Daarna of ervoor, afhankelijk van het tijdstip van de wedstrijd, trek je de binnenstad in, want winkels zijn er in de stad in overvloed. 

Als een ware voetbalvrouw op de tribune

Dat alleen mannen voetbal kijken is al heel lang een achterhaald gegeven. Vrouwen gaan net zo graag naar een wedstrijd, maar wel willen ze er daarbij goed uitzien, zeker als je ook nog eens de mooiste mode warenhuizen bezoekt. Misschien ben jij naast liefhebber van het spel ook wel een fan van een bepaalde speler in het bijzonder. Zie jij al voor je hoe die speler als een blok voor je valt? Je komt goed voor de dag met sieraden en een horloge dat je online koopt, bijvoorbeeld bij VALMANO. Kies voor een paar schitterende gouden oorbellen van Valeria. Ga voor een paar met een steentje en de schittering van de zon zal ervoor zorgen dat jouw favoriete speler je niet kan missen. Je ziet eruit als een ware voetbalvrouw, zeker als je ook nog een mooi horloge draagt. Bij online shoppen heb je alle ruimte om op je gemak thuis een paar mooie sieraden en een horloge te kiezen voor de komende wedstrijd. Het kan toch ook niet anders of je moet wel oogcontact met die speler krijgen! En anders loop je misschien na de wedstrijd wel een leuke medesupporter tegen het lijf. Of je nu wel of niet op zoek bent naar een goede match, met de mooiste sieraden voel jij je altijd zelfverzekerd wanneer je op de tribune zit of langs de mooiste modehuizen loopt

Echte Amsterdamse ambities

Amsterdam heeft al jaren de ambitie om een van de belangrijkste modesteden van Europa te worden. Mode is daarbij enorm belangrijk voor de Nederlandse economie, het verschaft veel banen en zet ons land internationaal op de kaart. In 2010 stond Amsterdam nog op de zesde plaats van de belangrijkste modesteden in Europa. In die periode stond de Nederlandse hoofdstad zelfs op plaats 17 van de beste modesteden wereldwijd en dat is niet gek voor een klein land als Nederland. De ambitie is om als stad nog hoger op die ranglijst met de grootste modesteden van Europa, en de wereld, te stijgen. Vooral nu AJAX nog meer op de kaart staat door de eerdere successen in de Champions League, trekt de stad meer en meer toeristen aan. Amsterdam is hot, hip en druk, heel druk. Dat mag echter de pret niet drukken, want zo ontdekken nog meer mensen de kwaliteiten van de stad.

Modehuizen in Amsterdam

Ben jij naast AJAX fan ook een liefhebber van mode, dan moet je als je tijd hebt voor of na de wedstrijd, zeker eens de stad doorlopen en de diverse modehuizen bezoeken. Naast de welbekende Nederlandse merken, is het ook leuk om de bekende internationale modehuizen te bezoeken, Amsterdam heeft er een flink aantal. Onlangs heeft Christian Louboutin een winkel geopend in Amsterdam. En zeg nu zelf, wat is mode zonder een mooi paar schoenen eronder? En als je dan toch bij Louboutin aan de P.C. Hooftstraat bent, loop dan even door naar Isabel Marant. Isabel Marant is sinds 2018 gevestigd in Amsterdam en is een geweldig Frans designer label. Dat je voor mode op de P.C. Hooftstraat moet zijn, is geen geheim. Er zijn dan nog veel meer designerwinkels die nog niet zo heel lang geleden aan deze winkelstraat een winkel hebben geopend. Kijk dan ook zeker bij designerwinkels als Olvi’s, Fendi en Ba&sh. Aan de Utrechtsestraat opende kort geleden ook een toffe Deense designerwinkel Moss Copenhagen (MSCH).

Naar voetbal? Maak er een dagje van!

Heb jij die voetbaltickets al in huis? Maak er dan een leuk dagje uit van, eentje waar jouw modehart sneller van gaat kloppen. In Amsterdam vind je diverse designerwinkels waar je je ogen uitkijkt!