De ploeg van Michael Reiziger ging op Tweede Paasdag op bezoek bij MVV. De teams leken de punten, na een doelpuntloos gelijkspel, te moeten verdelen, echter schoot Croux kort voor tijd de winnende binnen.

Jong Ajax begon redelijk aan de wedstrijd. De bal was veelal op de helft van MVV en het tempo lag vrij hoog. Echter ontstonden er niet veel kansen voor de Amsterdammers. De thuisploeg kon af en toe via de counter toeslaan, maar liet dat na een van deze counters af te ronden. In de beginfase was er een grote kans voor Jong Ajax. Na een goede individuele actie van Gravenberch, zette hij Jensen vrij voor de goal. Hij schoot op de keeper, waarna het wachten bleef op de kansen.

Rond de 25e minuut ontstond er een lachwekkende sfeer op de tribune omdat er een drinkpauze werd gehouden. Op het kunstgras in Maastricht liep de temperatuur namelijk aardig op. Na deze onderbreking kwam MVV er wat meer uit, maar tot doelpunten kwam het niet, mede door verdedigend ingrijpen van Botman en Kotarski.

Slotfase
In de tweede helft was het lang wachten op kansen. Pas enkele minuten voor tijd kreeg eerst Kühn een enorme kans, hij nam de bal, tot zijn eigen frustratie, niet goed mee. Kort daarna was het verdediger Botman die in kon koppen, zijn poging werd gestopt door doelman Koopmans. Dezelfde doelman besloot snel de bal weer het spel in te brengen, waarna Croux uiteindelijk werd gevonden. De invaller kwam naar binnen en schoot in de hoek raak, waardoor MVV er met de drie punten vandoor ging.