Lucas Andersen en Viktor Fischer hebben dinsdag hun waarde bewezen voor Denemarken U21. Het duo scoorde allebei één keer tegen de leeftijdsgenoten van Armenië. Mede door het aandeel van de Ajacieden wonnen de Denen met 3-1.

Fischer en Andersen begonnen, net als afgelopen weekend, in de basis. Fischer opende na 28 minuten de score door de bal beheerst in de verre hoek achter de Armeense doelman te schieten. Nog geen twee minuten na de 1-0 maakte Andersen het tweede doelpunt. Op aangeven van Fischer wist de aan Willem II verhuurde Ajax-speler fraai te scoren. Hij omspeelde de doelman en rondde daarmee een fraaie aanval af.

Nog voor rust deed Armenië wat terug. Malakyan benutte een penalty. In de 92e minuut kwamen de bezoekers op een 3-1 voorsprong door een eigen doelpunt van Hakobyan.

Doelpunt Fischer (0-1):

Doelpunt Andersen (0-2):