De ArenA is momenteel hard bezig met het vormgeven van de Johan Cruijff ArenA. En dat blijkt niet eenvoudig, zo laten ze weten aan Ajax Life.  “Het is echt een megaklus! Los van alle zakelijke materialen zoals briefpapier en bedrijfskleding, hebben we honderden bordjes, vakopgangen, sectoraanduidingen, ingangborden en tourniquets aan te passen.”

De komende tijd zal steeds meer zichtbaar worden van de Johan Cruijff-look. En deze look houdt niet alleen in dat de naam en het logo straks overal zichtbaar zijn, maar ook  dat de Legendarische Nummer 14 duidelijk naar voren komt. “We gaan extra aan de slag met de ingangen en de entree van het hoofdgebouw. Zo zal Johan Cruijff in het hoofdgebouw, bij de roltrappen omhoog heel zichtbaar zijn. We zijn niet alleen bezig met het rebranden van het gebouw, maar onderzoeken samen met de Cruyff Foundation en Cruijff University hoe we met elkaar het Cruijff-dna verder kunnen doorvoeren.”

“Als stadion vinden we dat de Johan Cruijff en de Arena een perfecte match vormen”, wordt het verhaal vervolgt. “Daarom gaan we het gebouw veel meer een Cruijff ‘look and feel’ geven. Cruijff staat voor lef, branie, vernieuwing en Amsterdam. Dat past uitstekend bij ons stadion en dat willen we meer gaan laten zien.”