De kans wordt steeds groter dat Lisandro Martinez ook vertrekt bij Ajax. Naar verluidt heeft Arsenal een nieuwe bod uitgebracht op de Argentijn. De Londenaren hebben 40 miljoen euro over voor de verdediger. Dit meldt De TelegraafHierdoor kan Martinez de vierde basisspeler van Ajax worden die vertrekt.

Vorige week bracht Arsenal nog een bod van 30 miljoen euro uit op Martinez. Dit bedrag werd echter resoluut van tafel geveegd door Ajax. De Amsterdammers willen immers minstens 50 miljoen euro ontvangen voor de verdediger. Toch lijkt de Ajax-directie wel daadwerkelijk na te denken over het nieuwste bod van ‘The Gunners’.

Volgens GOAL heeft wacht Arsenal nog steeds op een antwoord van Ajax. De Amsterdammers willen Martinez alleen voor de hoofdprijs laten gaan, maar 40 miljoen euro komt hier aardig dichtbij. Vorige week schreven nog verschillende media over hoe ‘financieel verantwoord’ het is van Ajax om zo’n hoog bod af te wijzen.

Wellicht wacht de directie van Ajax eerst op een mogelijk bod van Manchester United. De club van Erik ten Hag zit ook achter de diensten van Martinez aan. United zal nu echter hoe dan ook een hoger bedrag dan 40 miljoen euro moeten bieden.