Ajax en Bayern München schotelde de fans woensdagavond een waar spektakelstuk voor. Door het 3-3 gelijkspel moeten de Amsterdammers echter wel genoegen nemen met de tweede plek in Groep E. Noussair Mazraoui baalt daarom flink van de uitslag.

“We spelen wel tegen Bayern München, een topclub”, zegt de linksback na afloop tegen AT5. “Zij zetten af en toe ook geweldig druk. Daardoor kwam het dat wij het goede voetbal niet constant lieten zien. We konden het onszelf makkelijker maken als we eerste zouden worden. Dat is een kleine teleurstelling.”

Net als in de uitwedstrijd koos Erik ten Hag er voor om Dusan Tadic als spits op te stellen. “Uit verliep het heel goed, dus ik denk dat de trainer het vandaag weer zo wilde doen”, aldus Mazraoui. “Het pakte iets minder uit. Dat hebben zij ook goed gedaan. Dusan is wel belangrijk geweest vandaag. Ik had niet echt het gevoel dat we een spits misten.”

Over zijn eigen spel in de groepsfase is de Marokkaans international wel tevreden. “De twee doelpunten, die neem ik zeker mee. Af en toe kijk je dat nog wel terug. Ik kijk er ook goed op terug dat ik niet door een linksbuiten kapot ben gespeeld.”