Het lifestyle merk BALR. van ex-Ajacied Demy de Zeeuw heeft net de nieuwe zomercollectie gelanceerd en lezers van ajax1.nl hebben de unieke mogelijkheid om deze met 10% korting te kopen.

In 2013 startte Demy de Zeeuw samen met zijn zakenpartners het lifestyle merk BALR. Met aandeelhouders Gregory van der Wiel en Eljero Elia werd in korte tijd de hele (voetbal)wereld veroverd. De gehele collectie bestaat uit een uitgebreide selectie aan t-shirts, hoodies, sweaters, sweatpants, caps en sneakers. Naast kleding en schoenen biedt BALR. een groot aantal luxe reisartikelen aan, van leren toilettassen tot complete reissets. Elke voetballer wordt wel gespot met een hoodie of toilettas en er zijn in de afgelopen periode officiële samenwerkingen geweest met onder andere Fernando Torres, DJ Hardwell en Samsung.

De gloednieuwe zomercollectie is geïnspireerd op het leven van professionele voetballers. Zo vind je outfits terug die perfect zijn voor lange vluchten, hoodies en sweatpants om te relaxen en zwembroeken voor je vakantie naar Miami Beach. De campagne voor de collectie is geschoten in Amerika, wat ook terug te zien is in de collectie. Van een twist op de Amerikaanse vlag tot een BALR. basketbal en bijbehorend t-shirt, de outfits ademen de American Dream.

De lezers van ajax1.nl hebben de kans om deze gloednieuwe collectie met korting te kopen. Gebruik de code 10AJAX1 tijdens het afrekenen op www.BALR.com en pak 10% korting op de gehele collectie. Let op, de code is geldig tot 31 mei en werkt alleen online!

Sommige producten zijn uitgesloten van deze korting en de korting is niet geldig op reeds afgeprijsde producten.