© Proshots

Marc Overmars zal het de komende tijd druk gaan hebben. Er werd al eerder deze week door Argentijnse media geroepen dat Ajax-target Magallán zijn contract gaat verlengen bij Boca Juniors en diverse topclubs hopen Hakim Ziyech en Frenkie de Jong in te lijven. Nu schrijft SportBILD dat Bayern München concrete interesse heeft voor Matthijs de Ligt.

Woensdagochtend kwam het Duitse blad met het nieuws dat Jerome Boateng gaat vertrekken bij Bayern München. De ‘Rekordmeister’ heeft daarom zijn ogen gericht op Matthijs de Ligt. De Duitse topclub vraagt ongeveer 50 tot 60 miljoen euro  voor de international van Duitsland en is bereid om dat bedrag gelijk te herinvesteren.

De 18-jarige verdediger van Ajax gaf al eerder aan dat hij wil vertrekken bij Ajax en staat al langer in de belangstelling van Bayern. De Oranje-international werd in het afgelopen voetbalseizoen meermaals onder de loep genomen door scouts van de topclub. De kans dat De Ligt daadwerkelijk ook op een basisplaats kan rekenen is klein, want SportBILd schrijft dat het centrum van Bayern nu gevormd gaat worden met Hummels en Süle.