Daley Blind speelde tegen ADO Den Haag weer een ijzersterke wedstrijd. Zeker in de tweede helft was hij de absolute uitblinker. De kersverse vader is sowieso de laatste paar weken goed in vorm. Zelf realiseert Blind zich ook dat hij een goede wedstrijd speelde: “Ik zat er wel lekker in. Het is vooral belangrijk om met m’n acties rust te creëeren voor het team.”

Blind was wel van mening dat er, voornamelijk voor rust, meer gescoord had moeten worden: “vooral de eerste helft hadden we minimaal drie doelpunten moeten maken. Dat zeggen we in de rust wel tegen de aanvallers, maar dat weten ze zelf natuurlijk ook. De tweede helft wordt er minder goed gevoetbald, maar aan de andere kant gaven we ook weinig weg.”

Over Daley Blind zijn directe tegenstander Michel Kramer was hij minder te spreken: “ik weet dat hij altijd het randje opzoekt, dat is inmiddels geen verrassing meer. Hij maakt een domme overtreding op Onana en komt daarna een paar keer goed weg. Zelf vindt hij dat hij benadeeld wordt, maar die reputatie heeft hij zelf gemaakt.”