Daley Blind heeft op de persconferentie lovend gesproken over de Ajax supporters. In München overstemden de Ajacieden de meeste thuissupporters al en morgen hoopt de selectie op hetzelfde in Lissabon. “De fans zijn fantastisch en heel goed te horen. Het was merkbaar dat ze bij vlagen de Bayern-fans overklasten in München. Het is fantastisch om te zien dat er zoveel mensen met ons meereizen om ons te supporten. Dat komt zeker ook over op het veld. Dat kan ons die extra paar procenten geven op het veld.”

Fantastische wedstrijden

Morgen staat de vierde groepswedstrijd in de Champions League op het programma. Een wedstrijd waar de spelers naar uitkijken. “Iedereen heeft er erg veel zin in. Deze periode hebben we veel wedstrijden. We leven van wedstrijd tot wedstrijden, dus we hebben niet echt veel tijd om er bij stil te staan. Maar dit zijn fantastische wedstrijden natuurlijk, die iedereen graag wilt spelen.”

Estádio da Luz

Vorig seizoen speelde Blind met Manchester United al in het Estádio da Luz. “Het is een heel mooi en sfeervol stadion. Het was vorig jaar ook een lastige wedstrijd en ik denk dat het niet anders zal zijn nu.”