Boilesen
Nicolai Boilesen

Het Deense Ekstra Bladet weet te melden dat er de nodige belangstelling voor Nicolai Boilesen is. Met name vanuit de Primera Division zou er interesse zijn, Celta de Vigo en een club uit de top zes. Het contract van de Deense linksback loopt komende zomer af. “Ik moet op korte termijn een beslissing nemen over mijn toekomst. Ajax hanteert de filosofie dat je een jaar voor afloop van je contract moet besluiten om te verlengen of te vertrekken. Er moet dus sowieso een besluit worden genomen.”

Boilesen geeft aan wel open te staan voor een nieuwe uitdaging. ‘Ik speel al vijf jaar bij Ajax en denk er soms wel over na om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Een nieuwe omgeving en een nieuwe competitie kan voor frisse blik zorgen. Maar ik heb het ook enorm goed naar mijn zin bij Ajax. Ik voel me goed in het team en mijn status is gegroeid. Dus ik zal de voors en tegens goed moeten bekijken. Voorlopig sluit ik niets uit.” Ajax nieuws Ajax1.nl