© Proshots

Volgens Bryan Roy moet Justin Kluivert de overstap maken naar AS Roma. Hij zou daar volgens de oud-Ajacied verder kunnen groeien in een jong team.

“Ik hoop dat Justin naar Rome vertrekt, want daar kan hij verder groeien. Eigenlijk is hij er nog niet klaar voor om op zo’n hoog niveau te acteren omdat hij fysiek sterker moet worden. Roma zou wel een goed team voor hem zijn omdat er veel jonge jongens in spelen en verder kunnen groeien”, vertelt hij aan TeleRadioStereo.

Ook over de zaakwaarnemer van Justin Kluivert, Mino Raiola, heeft Bryan Roy het nodige te zeggen. Roy was één van de eerste spelers die werd geholpen door de zaakwaarnemer. “Hij bracht mij naar Foggia, waar ik nog nooit van had gehoord, maar het was de beste keuze in mijn loopbaan. Daarom hoop ik ook dat hij Kluivert naar AS Roma kan brengen, ook omdat bij Ajax de laatste jaren veel dingen zijn veranderd. Raiola regelt het beste voor Justin. Rome is de juiste plaats voor hem.”

AS Roma zou in grote lijnen een akkoord bereikt met Justin Kluivert over een contract voor vijf seizoenen met een jaarsalaris van 1,5 miljoen euro. Ook de clubs zouden bijna rond zijn.