Morgen speelt Ajax tegen ADO Den Haag. Voor Dmitry Bulykin betekent dat het weerzien van oud-ploeggenoten. Vorig jaar wist ADO Den Haag verrassend de drie punten mee te nemen naar Westkust.

“Ajax heeft een goede positie, daarom gaan wij denk ik winnen”, vertelt Bulykin aan Voetbal International. “De uitslag? Ajax wint met 2-0. Het zou mooi zijn als ik beide doelpunten maak. Ik weet nog niet hoe ik ga juichen als ik scoor, daar ben ik niet mee bezig geweest.”

“In de zomer probeerde ik een oplossing met ADO te zoeken, maar die kwam er niet. Dat was teleurstellend maar ik speel nu wel op een hoger niveau, voor Ajax. ADO heeft echter wel nog steeds een goed team. Jongens als Lex Immers, Christian Kum en Jens Toornstra zijn sterke voetballers.”

Ook over de ontmoeting met Manchester United is de Rus bijzonder optimistisch. “Dat worden fantastische wedstrijden. In de Arena, maar zeker op Old Trafford. Wij kunnen Manchester United verslaan, omdat ik denk dat ze met een B-ploeg aantreden. Ze gaan nu volledige focus leggen op de Premier League, niet op de Europa League.”

Foto: afdb – Oscar